RC Reppel

9 oktober 2021
KFC Park 3 0 RCReppel
Zaterdag 16 oktober om 19.30 uur

Amper na 2 minuten was het ei zo na 1-0 maar de deklat besliste anders op een schot van Joeri Op de Locht.
7 minuten later kwam dan toch de openingstreffer via een kopbal van Jarno Boonaerts.  Ondanks dat Park de hele eerste helft de betere ploeg was, morste het met kansen zodat we met een magere 1-0 stand de rust ingingen.
Park ging in de tweede periode op zijn elan verder en in de 67ste minuut verdubbelde Olivieri de score.  Jarno Boonaerts en Koen Janssen raakten bij deze fase na een botsing geblesseerd.  (Een open wonde aan het voorhoofd van Jarno Boonaerts moest  in het ziekenhuis gehecht worden).
Een geweldige redding van keeper Dennis Coyette was nodig om de aansluitingstreffer via  Niels Bussels te verhinderen en even later was aan de andere  kant een geweldige save van Ben Mertens nodig op een schot van Domenico Grossi.
De pas ingevallen Gianluca Trondo legde vlak voor affluiten nog de 3-0 eindzege vast.