>
KFC Park 3 3 Paal-Tervant
Zaterdag 26 september om 19.30 uur

Park keert achterstand om tegen Paal-Tervant, maar lijdt thuis opnieuw puntenverlies

Beide ploegen gingen bijzonder gretig van start. Nadat Bieniek al vroeg in de wedstrijd voor Park miste, bracht Wouters aan de andere kant de bezoekers op voorsprong. Iets voor het halfuur verdubbelde Elsen de score. Park had het eventjes moeilijk om terug in de wedstrijd te komen tot Grossi na een prachtige vrije trap voor de aansluitingstreffer zorgde. 1-2 was meteen ook de ruststand.

Vlak na de pauze kon Elsen meteen profiteren van een fout in de Parkse defensie en de 1-3 was een feit. Park bleef na deze opdoffer niet bij de pakken zitten en ging opnieuw op zoek naar de aansluitingstreffer. De Paal-Tervantse goalie Theunis haalde Bieniek neer in het strafschopgebied en werd uitgesloten. Pellegritti zette de penalty om en we kregen opnieuw een wedstrijd. De thuisploeg putte duidelijk vertrouwen uit dit doelpunt en enkele minuten later zorgde Bieniek zelfs voor de gelijkmaker. Park ging nog naarstig op zoek naar de winninggoal en kwam er ook een paar keer dichtbij maar 3-3 was meteen ook de eindstand.

Opstelling Park:

Coyette – Schoofs – Lauwen (60′ Windey) – Prevot (14′ W. Grondelaers) – Grossi – D’Arnese – Bieniek – Pellegritti – Müllenmeister – Van Hoegee (68′ Zaczagkis) – Aydemir

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.