31 augustus 2022
KFC Park 3 4 Weerstand Koersel
Zaterdag 17 september op 19.30 uur
KFC Park

Er stonden nog maar dertien minuten op de klok en het stond al 0-2.  Asnong zorgde voor de 0-1 en even later kon Vaesen de score verdubbelen.  Park kreeg de eerste kans op het kwartier.  Reckers moest met een enorme redding uitpakken om de aansluitingstreffer te vermijden  Deze kwam er 5 minuten voor rust wel via T. Pellegriti.  Nog voor rust werd de bal van de lijn gehaald door een Park-speler zodat we met een 1-2 stand de rust ingingen.

Park kwam gretig uit de kleedkamer en ging naarstig op zoek naar het tweede doelpunt.  In de 65ste minuut viel het doelpunt echter aan de andere kant en 5 minuutjes later kon Koersel de score zelfs tot 1-4 uitdiepen.  De wedstrijd leek gespeeld maar na de owngoal van Ponet in de 82ste minuut stond het 2-4 en  ging Park er terug in geloven. Met nog een 5-tal minuten op de klok kon Bilican opnieuw de aansluitingstreffer aantekenen 3-4.   Park ging de laatste minuten nog voluit maar het slotoffensief kwam te laat.