>

Coronaregels wedstrijden en trainingen.

Mogen we je vragen om onderstaande coronaregels te volgen. Het bestuur is gemachtigd om bij inbreuk je de toegang tot onze accommodatie te ontzeggen. Laten we er samen voor zorgen dat onze spelers kunnen blijven voetballen.

Toeschouwers en kantine

Binnen onze accommodatie is het verplicht om vanaf 12 jaar een mondmasker te dragen.
Uitzondering: spelers en trainer tijdens trainingen/wedstrijden/opwarming.

We mogen 400 toeschouwers toelaten binnen onze accommodatie. Dus alle supporters van onze speler(tje)s zijn terug welkom.

Aanwezigheidsregistratie is verplicht bij het betreden van onze accommodatie. Gebruik bij voorkeur het online formulier door onderstaande QR-code te scannen. Er ligt ook een invulformulier in de kantine.

De registratieplicht geldt niet voor deelnemers aan een reguliere competitiewedstrijd, aangezien zij geregistreerd worden via het wedstrijdblad.

In de kantine gelden de horecaregels: handen ontsmetten bij binnenkomen, afstand houden, zittend consumeren, mondmasker verplicht tot je zit, max. aantal per tafel, bestellen en afhalen aan de toog binnen de aangeduide zone (1 besteller per tafel). Aan de toog mogen geen consumpties worden genuttigd.
In de kantine werd het nodige gedaan om deze regels op te volgen.

We rekenen erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt betreffende zijn eigen “sociale bubbel’. Als club kunnen wij hier onmogelijk controle op uitoefenen.

Spelers, trainers en afgevaardigden

Iedereen boven de 12 jaar draagt een mondmasker. In de kleedkamer, tijdens trainingen, wedstrijden en opwarming mogen de spelers en trainer deze afzetten.

De douches/kleedkamers mogen slechts gebruikt worden na overleg met trainers en afgevaardigden.

Bij het betreden van de kleedkamers en kantine moet je handen ontsmetten met de voorziene handgel.

Ouders zijn niet toegelaten in de kleedkamers.

Iedere speler brengt zijn eigen gevulde drinkbus mee. Er worden in geen geval flesjes uitgewisseld.

Er worden zeker geen handjes meer geschud. En ook geen handjesklap met de supporters na de wedstrijd.

Na de wedstrijd kunnen de spelers samenzitten in de kantine. Er zullen per ploeg plaatsen gereserveerd worden. Gelieve geen zelfgemaakt eten mee te brengen voor de ploeg. Iedere speler zorgt voor zijn eigen versnapering. Frieten, pizza’s… zijn dus uit den boze!

Na een jeugdwedstrijd vragen wij spelers en toeschouwers de accommodatie tijdig te verlaten om ruimte te maken voor de volgende wedstrijden.

We rekenen op eenieders plichtsbesef en medewerking om alle maatregelen strikt na te leven.

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.