>

Trainingen – Lidgeld

Beste spelers en ouders van KFC Park Houthalen, we krijgen als club verschillende vragen over de start van de trainingen en het betalen van het lidgeld.
We willen jullie meedelen dat we het komende seizoen (2020-2021) vroeger dan gepland gaan aanvatten. Bedoeling is eind juli te starten met alle trainingen. De precieze datum communiceren de trainers ten gepaste tijde.
We vermelden ook dat de regels van het betalen van het lidgeld niet wijzigen: diegene van wie het lidgeld niet betaald is of waarbij er geen afspraak is gemaakt met onze jeugdsecretaris mag de trainingen niet starten.
Vanwege het coronaviris beseffen we evenwel dat het voor velen moeilijke tijden zijn. We verlengen daarom de einddatum van betaling. U kan uw lidgeld of een afspraak tot betaling in schijven in orde maken tot eind juni ipv eind mei.
De ploegenindeling zal alvast niet doorgaan. Omtrent het passen van de kledij zijn we nog in overleg met de gemeente wat precies mag en haalbaar is. Ook hiervoor communiceren we zo snel als we zelf meer duiding hebben.

We hopen hiermee wat duidelijkheid te brengen en hopen jullie gezond en wel binnenkort terug te zien. ⚽️💙👊🏻

https://parkfc.be/wp-content/uploads/D.1.05-Uitnodiging-tot-betaling.pdf

Sportieve groeten
Jeugdbestuur

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.