FC Park 3 2 VK Liedekerke
Donderdag 24 mei om 20 uur
FC Park

Ploeg uit Vlaams-Brabant
Clubkleuren: blauw/blauw

Geen eindrondes in Vlaams-Brabant. Liedekerke finishte met maar liefst 59 punten op de derde plaats in hun reeks.

Park Houthalen doet goede zaak en komt mee op kop

PARK HOUTHALEN – LIEDEKERKE 3-2

Park Houthalen heeft een uitstekende zaak gedaan door met 3-2 te winnen van Liedekerke. Het komt zo mee op kop van de rangschikking.

We kregen een aangename eerste helft gekruid met vier doelpunten. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong langs Grossi op aangeven van De Man (1-0). Rond het halfuur eiste thuisdoelman Jeurgen ongewild de hoofdrol op. Na twee flaters kwamen de bezoekers plots 1-2 voor na doelpunten van Verhavert en De Kegel. Gelukkig kon aanvoerder Jan De Man al snel weer voor de gelijkmaker zorgen door een hoekschop van Grossi binnen te koppen (2-2).

In de tweede helft verzuimden Smismans en Allonsius de kansen op een nieuwe voorsprong voor de bezoekers. Doelman Jeurgen maakte zo zijn fouten van de eerste helft goed. Aan de overzijde miste D’Arnese eerst nog de 3-2 door een open kans naast te knallen. Maar uitstel is geen afstel en op de zeventigste minuut zorgde Grossi met zijn tweede van de avond voor de verdiende 3-2-zege. Park Houthalen mag zo zondag als coleider naar Aalter.

Doelpunten: 11′ Grossi (1-0), 31′ Verhavert (1-1), 33′ De Kegel (1-2), 35′ De Man (2-2) en 70′ Grossi (3-2). (GDB)

Bron; HLN

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.