Park Houthalen 0 - 1 KVK Beringen
Zaterdag 2 december om 19.30 uur

Park – Beringen was van meet af een harde wedstrijd. Park heeft dringend punten nodig en Beringen wil zijn plaats in de top 5 behouden.
Het spektakel speelde zich vooral af in de 2de helft. Na 6 minuten kwamen de bezoekers via een kopbal van Lauwen op voorsprong. In de 61ste minuut kwam de Beringse keeper Maes te laat op de doorgebroken D’Arnese waarop de scheids de bal terecht op de stip legde. Het was Pinna die de verantwoordelijkheid op zich nam maar zijn bal stuitte tegen de buitenkant van de paal. Maes kreeg bij deze fase zijn 2de geel en Beringen moest dus met zijn tienen verder.
Een strijdbaar maar weinig efficiënt Park kwam in de toegevoegde tijd nog kort bij de gelijkmaker maar de bal werd uitstekend gered door de ingevallen doelman.

Zo verliest Park alweer met het kleinste verschil en blijft hekkensluiter in 1ste provinciale;

Volgende week de laatste speeldag van de heenronde met de derby Helson – Park. Hopelijk zijn de voetbalgoden ons dan wat gunstiger gezind!

Opstelling Park

Goossens – Schoofs – Pinna – Driesen – D’Arnese – Tunckurt (85′ Pillitteri) – Di Sancarlo – Philipsen (67′ De Man) – Van Hoegee – Lucassen – Labate

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.