KSC Wielsbeke 1 1 KFC Park
Donderdag 17 mei om 19 uur
KSC Wielsbeke, Rijksweg 314, Wielsbeke
Interprovinciale eindronde

Ploeg uit West-Vlaanderen.
Website: www.krcwielsbeke.be
Clubkleuren: geel-wit

Algemeen klassement seizoen 2017-2018: 4de plaats. Verzekerde zich op 8 april van een plaatsje in de eindronde.
Haalde het in de eindronde van Blankenberge.

Verslag HLN

Een wat zoutloze confrontatie

SC WIELSBEKE-PARK HOUTHALEN1-1

In een wedstrijd die toch wat peper en zout miste deelden Wielsbeke en Houthalen de punten. Twee goals in het eerste deel van de eerste helft leidden tot een logische 1-1-ruststand. Na de pauze nam de thuisploeg het initiatief en zorgden de bezoekers voor enkele scherpe tegenprikken, maar de score bleef onveranderd.

Balverlies bij Houthalen leidde de openingstreffer in. D’Hondt speelde snel in op Vlieghe, die na een por van Dominguez gretig neerging. Het leer ging op de stip en Vlieghe zelf zette de elfmeter om. De reactie van de bezoekers kwam er na twintig minuten. Na een vlotte combinatie tussen De Man en Vangronsveld werd De Man centraal voor doel weinig in de weg gelegd om de gelijkmaker naast doelman Vandenborre te prikken. Daarna viel er weinig animo te beleven. Na de pauze meteen gevaar van Houthalen. De voorzet van Grossi vloog tot bij de tweede paal waar Lucassen op Beeuwsaert stuitte. In het laatste kwartier moesten de bezoekers achteruit. Doelpunten: 8′ Vlieghe (strafschop, 1-0), 20′ De Man (1-1). (FMW)

Opstelling Park

Jeurgen – Schoofs (29′ Geysmans) – Pinna – Dominguez – Driesen – Grossi – Tunckurt – De Man (83′ Morreale) – Van Hoegee – Vangronsveld (90′ Tsolakidis) – Lucassen

 

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.