Park Houthalen 4 - 2 Bregel Sp.
Zaterdag 18 november om 19.30 uur

Eerste thuisoverwinning na een spectaculaire tweede helft!

In een flauwe eerste helft was het maar liefst 40 minuten wachten om de wedstrijd te openen. Het was Bregel dat via een corner op voorsprong kwam na een kopbal van Zevne.
De bezoekers putten vertrouwen uit dit doelpunt en 2 minuten later verdubbelden ze zo de score na een mooie 1-2. Het was Sroka die de bal tegen de netten duwde.

Het zag er voor Park dus niet goed uit en de pauze kwam dan ook als geroepen.

De thuisploeg kwam gedreven uit de kleedkamers en was vastbesloten om terug te vechten. Dit leidde in de 55ste minuut tot de aansluitingstreffer. Di Sancarlo kon D’Arnese bereiken die de bal in het doel kon tikken. Park kreeg een mentale boost en ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Het was Grossi die via een corner de 2 – 2 vastlegde. De jongens van trainer Mertens waren duidelijk niet tevreden met het gelijkspel en waren vastbesloten om ditmaal de drie punten thuis te houden. En het leek ook nog te lukken. In de 62ste kwam het typische De Man-doelpunt: hij werd alleen op doel afgestuurd en maakte zo de 3 – 2.
In de 67ste minuut kon Park de voorsprong helemaal veiligstellen. Na een mooie combinatie De Man – Schoofs – Di Sancarlo was het die laatste die de keeper kon verschalken.
Een kwartier voor affluiten moest Bregel met zijn tienen verder na een tweede geel voor Bellizzi.
Er waren zelfs nog enkele mooie kansen op een vijfde Parkse doelpunt maar die bleven onbenut. But who cares…
Zo pakt Park zijn eerste thuisoverwinning na een fel bevochten tweede helft en dit mede dankzij een fantastische thuisaanhang!

Opstelling Park

Goossens – Schoofs – Pinna – Driesen – Grossi – D’ Arnese – Tunckurt – Di Sancarlo (84’ Cammalleri) – De Man (79’ Van Hoegee) – Philipsen (88’ Geysmans) – Lucassen

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.