>
Achel VV 4 0 FC Park
Zaterdag 21 september om 19.30 uur
4

Wedstrijdverslag van Achel VV:

De thuisploeg ging met vertrouwen van start maar had na 7 minuten toch een beschermengeltje op de deklat zitten toen een volley van een bezoekende Park-speler via de onderkant van de lat terug het veld in stuiterde. Groen-wit liet zich niet uit het lood slaan, amper 5 minuten later aan de overzijde legde Ivo Moerenhout met het hoofd terug op broer Gijs wiens schot door een bezoekende arm werd afgeblokt. Strafschop dus en kapitein Wielockx zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong (12’ 1-0). Met schoten van Giovanni Dors en Jonas Van Der Wiel werden de bezoekers achteruit geduwd. Even later stuurde Giovanni Ivo Moerenhout in de diepte en tegen diens knal had Park-doelman Coyette geen verhaal (22’ 2-0). Park trachtte verwoed het tij te keren, echter zonder echte kansen te creëren en kreeg op slag van rust een koude douche wanneer Kevin Wielockx een vrije trap prachtig onder de lat binnenkrulde (41’ 3-0).
Meteen na de pauze was het even schrikken voor groen-wit maar een attente doelman Brecko voorkwam dat de bezoekers terug in de wedstrijd kwamen. Beide ploegen gingen voluit voor de aanval maar kansen voor o.a. Florin Theuwis en Giovanni leidden niet tot bijkomende doelpunten.
Parkspeler Grossi zag zijn schot op de deklat uiteenspatten maar 2 minuten later kende ook Kevin Wielockx pech toen zijn vrije trap op de bovenkant van de paal belandde. Hoogtepunt van de 2de helft volgde een kwartier voor het einde wanneer Ivo Moerenhout werd aangespeeld, achterwaarts wegdraaide bij zijn tegenspeler en de bal pardoes in de winkelhaak vlamde (77’ 4-0). Ivo Moerenhout kreeg nog terecht een publiekswissel en trainer Van Hout kon met zijn sterke bank ook Stijn Deckers, Tom Wertelaers en Bert Van Den Dungen nog laten meegenieten van deze gave ploegprestatie. Het kalf was dan al lang verdronken voor de bezoekers en de thuisploeg creëerde nu kansen bij de vleet maar doelpunten vielen er niet meer.

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.